TANDBLEGNING

Tandblegning med smileZERO® gel

​Nordic Privathospital i Fields på Amager i København kan tilbyde en professionel og særdeles virkningsfuld tandblegning med smileZERO® gel.

★★★★★

4.6/5 på Google

SMILEZERO® TANDBLEGNING

​Hvad er en smileZERO® tandblegning?

SmileZERO® gel indeholdende et aktivt blegemiddel, der aktiveres af LED-lys. Blegemidlet trænger ind i tandoverfladen, og reagerer med den misfarvede tandemalje.

Gelen reagerer udelukkende på tandoverfladen, hvor tandkødet og tandemaljen ikke tager skade. Behandlingen er 100% kosmetisk.

Hvor længe holder en tandblegning?

SmileZERO tandblegningen holder minimum 1 år. Holdbarheden er meget afhængig af tandpleje og forbrugsvaner. Ved behandlingen opnår man en farveforskel på 2-9 toner.

​Vores gel på 0,1 overholder bestemmelserne i følge Europa-Kommissionen fra marts 2010. Disse indbefatter en maksimal koncentration på 0,1% hydrogenperoxid. Højere værdier for kosmetisk tandblegning er i EU forbudt.

​Hør mere om blegning af tænder

Ønsker du at høre mere om vores tandblegning med SmileZERO® eller andre behandlingsformer, er du altid velkommen til at kontakte os.

​Kig forbi skønhedsklinikken eller ring til os på telefon 2722 2220​, så tager vi en uformel snak om dine ønsker og behov. Du kan også sende en e-mail til info@klinika.dk​.

Behandlingen kan deles op i 6 trin:

★★★★★

Anmeldelser fra klienter

PRISER PÅ TANDBLEGNING

Hvad koster det?

  • SmileZERO® tandblegning 750 kr.

Sig farvel til misfarvede tænder

Dit smil betyder en enorm rolle for din udstråling – og formegentlig dit selvværd. Smilet er blandt de mest fokuserede områder i ansigtet.

Derfor er det vigtigt, at du er glad og tilfreds når det handler om dine tænder og dit smil.

INFORMATION

Værd at vide om behandling og forløb

​Det er der mange årsager til. Det kan blandt andet skyldes farveholdige fødevarer såsom cola, te, kaffe, vin og tobak. Indtag af antibiotika kan desuden være ansvarlig for, at ens tænder bliver mere gullige. Ikke at forglemme, så har alder også en vigtig faktor. Man er aldrig for gammel til, at få en tandblegning, så længe man opfylder nogle ganske få kriterier.

​​SmileZERO® gelen har ingen bivirkninger. Dog må gravide og ammende kvinder samt patienter i kemoterapi ikke behandles. Der må kun behandles på raske tænder.

Ved huller i tænderne og tandsten skal behandlingen hos egen tandlæge afsluttes først.

Ja, som regel er gule tænder lettere at lysne . Jo mere grå tænderne er i nuancen , jo vanskeligere er de at blege.

​Der er en eftervirkning på 1 time efter behandlingen. I denne tid må man hverken spise, drikke eller ryge. Farveholdige fødevarer samt farveholdige drikkevarer bør undgåes 2 døgn efter behandlingen.

​Indholdsstoffer. Glycerin, urea peroxide, methylparaben, carbomer, mentha piperita oil, peg-40 hydrogenated castor oil, tromethamine​​

Vi bliver ofte spurgt om billige produkter og efterligninger. Pas på disse billige produkter fra internettet. Ofte sælges produkter med en meget høj koncentration af peroxid. ​

Disse kopiprodukter kan give smertefulde bivirkninger på tandkødet og der kan ligeledes opstå tandsmerter – så du bør altid bruge den originale smileZERO® gel.

SmileZERO® er testet, godkendt og overholder bestemmelserne i EU inden for kosmetisk tandblegning. Gelen indeholder og frigiver 0,1 % hydrogenperoxid (brintoverilte).

Højere værdier inden for kosmetisk tandblegning er forbudt i EU. Vi garanterer et 100 procent lovligt produkt af højeste kvalitet.