BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION

Brystforstørrelse med implantat

​Er du utilfreds med størrelsen på din bryster, så er en brystforstørrende operation måske noget for dig. Vores plastikkirurg har mange års erfaring med kosmetiske brystoperationer. 

★★★★★

4.6/5 på Google

BRYSTFORSTØRRENDE OPERATION

Æstetisk brystforstørrelse med kapselforsikring

Hos klinikA privathospital kan vi tilbyde dig en brystforstørrende operation hvis du ønsker at ændre størrelsen af dit bryst. Vi benytter os kun af anerkendte implantater såsom mentor mm. og tilbyder 10 års kapselforsikring.

Ved forundersøgelsen vil operationen blive beskrevet i detaljer, og der vil her blive taget stilling til, hvilken type (Anatomiske/runde) samt størrelse implantat, der skal anvendes. Implantatet ilægges hyppigst gennem et snit i furen under brystet og efterlader et meget lidt synligt ar på 4-6 cm, afhængig af størrelsen på implantatet.Du er meget velkommen til at have en bisidder med (ægtefælle, familiemedlem, ven/veninde etc.), og det kan ofte anbefales, da det har vist sig, at man ikke altid ”hører” det samme ved den mundtlige information.

Et brystimplantat kan anbringes over eller under brystmusklen. Hvor, implantatet skal anbringes, afhænger af, hvordan dit bryst ser ud, og hvad du selv ønsker. Dette afgøres i samråd med kirurgen. I de fleste tilfælde lægges implantatet under brystmusklen.

Undersøgelse af brysterne i fremtiden

Ved anbringelse af implantatet over musklen kan det være vanskeligt at tolke en mammografi. Der er imidlertid andre metoder til at undersøge brystet på, herunder MR-skanning og ultralydsskanning, men ikke alle regioner tilbyder at supplere mammografien med disse undersøgelser, hvorfor du kan risikere, at du selv skal betale for en supplerende undersøgelse i fremtiden.

I henhold til Sundhedsstyrelsens regler om betænkningstid, skal der gå mindst en uge fra forundersøgelsen til din operation, og du skal i forbindelse med operation underskrive en samtykkeerklæring. De næste afsnit vil beskrive det praktiske forløb.

Før operationen

Du skal møde udhvilet og fastende, dvs. at du ikke må spise fra 6 timer før operationen. Dog anbefaler vi, at du drikker vand og/eller sød saft, gerne ½ liter, indtil 2 timer før mødetidspunktet.

Hele kroppen skal vaskes med sæbe om morgenen inden operationen. Undgå venligst makeup og neglelak af hensyn til det apparatur, der bruges til observation under operationen. Du skal tage løst tøj på, der ikke skal over hovedet, og du skal undlade at bære smykker eller medbringe andre værdigenstande.

Undgå de sidste 2 uger før samt efter operationen medicin, der indeholder acetylsalicylsyre, f.eks. Magnyl eller Kodimagnyl, hvidløg, ingefær og fiskeolie. Undgå tillige alkohol dagen før operationen, da dette kan øge blødningstendensen. Det er klogt at nedsætte et evt. tobaksforbrug, både i tiden før og efter operationen, hvilket vil give en bedre heling og dermed et bedre resultat. På operationsdagen kan du anvende et svagt nikotinplaster, hvis det er absolut nødvendigt.

Operationen foregår i fuld narkose.

Efter operationen

Der gives som forbinding en sports-BH på. Denne anvendes i 5-6 uger. De første 3 uger dag og nat, herefter kun om dagen. Du bliver observeret på klinikken og vil blive udskrevet, når du skønnes klar til det. Vi anbefaler, at du sørger for afhentning. Der skal være nogle hos dig de første 24 timer efter operationen. Umiddelbart efter operationen vil brystet være hævet og ømt. Smerterne behandles med tabletter, som udleveres i klinikken.

Det tilrådes at dække arrene med Micropore-plaster i 3 måneder, hvilket vil medvirke til, at arrene bliver så lidt synlige som muligt. Bøjle-BH må først bruges igen efter ca. 2 måneder. Det må påregnes, at man er uarbejdsdygtig i 1-2 uger efter indgrebet, afhængigt af arbejdets art. Efter 6 uger kan man motionere og dyrke sport igen. Man bør starte stille og roligt op. Solbadning kan påbegyndes efter 1 måned, dog skal arrene beskyttes mod sol i 6 måneder enten med Micropore-plaster eller solfaktorcreme.

Bivirkninger og komplikationer

Komplikationer i forbindelse med brystforstørrende operation med implantat er sjældne, men omfatter bl.a. blødning, betændelse og kapseldannelse. Infektion kan vise sig ved, at brystet bliver rødt, varmt og hævet. Blødning viser sig ved misfarvning og hævelse af brystet. Skulle dette ske, skal du kontakte kirurgen på det direkte tlf. nr., du har fået udleveret i forbindelse med din operation. Opstår der kapselskrumpning, dvs. hvis brystet føles hårdt, kan det være nødvendigt at operere igen.

Holdbarhed af operationen

Varigheden af operationen kan variere og afhænger bl.a. af faktorer som din alder, elasticitet af huden, din vægt før og efter indgrebet, rygning samt evt. børnefødsler og amning m.m. Man kan ikke garantere, at implantaterne sidder fuldstændigt ens på de to sider. Indhelingen er uforudsigelig, hvorfor en mindre asymmetri kan forekomme. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål

Få mere information

​​Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, processer eller priser, kan du altid kontakte os. Kig forbi vores klinik i Fields (København) ​eller ring til os på telefon 2722 2220​. 

​Du er også velkommen til at sende en e-mail til info@klinika.dk​ 

Ny klient?

BEMÆRK: Husk lovpligtig forundersøgelse mindst 48 timer før din behandling​, hvis du er ny klient.

Bestil tid

Book din næste tid eller en uforpligtende konsultation hvis du er ny kunde i klinikken.

★★★★★

Anmeldelser fra klienter

Inden beslutningen kommer du til en forundersøgelse­ hos vores dygtige plastik­kirurg

Før du beslutter dig for plastikkirurgisk operation, er det vigtigt, at du er velinformeret om forløbet og mulige komplikationer. Derfor er det vigtigt at få en god og professionel rådgivning, så du kan træffe den helt rigtige beslutning for dig.