ANSIGTSLØFT

Få dit yngre udseende tilbage med ansigtsløft

fra 1 september -

Efterhånden som vi ældes, mister ansigtshuden sin elasticitet og bliver slap og rynket. Et ansigtsløft hjælper til at mindske alderstegn i ansigtet, så du får et mere ungdommeligt udseende

★★★★★

4.6/5 på Google

ANSIGTSLØFT

Få strammet løs hud op og fjernet det overskydende

Hos KlinikA tilbyder vi ansigtsløft. Du kan hermed opnå et friskere, yngre og mere harmonisk udseende i ansigtet.
Ved en ansigtsløftning strammes løs hud på kinderne, langs kæben og på halsen, og overskydende hud fjernes. Endvidere opstrammes de underliggende muskler. Mange gange må man kombinere indgrebet med en fedtsugning, oftest svarende til ”kindposerne” og under hagen. Snittet lægges omkring øret og er derfor meget lidt synligt.

Ved den første konsultation vil man vurdere, om du vil have fordel af en ansigtsløftning og hvilken type du er bedst egnet til, samt operationen vil blive beskrevet i detaljer.

Du er velkommen til at have en bisidder med (ægtefælle, familiemedlem, ven/veninde etc.), og det kan ofte anbefales, da det har vist sig, at man ikke altid ”hører” det samme ved den mundtlige information.

I henhold til Sundhedsstyrelsens regler om betænkningstid skal der gå mindst en uge fra forundersøgelsen til evt. operation, og du skal i forbindelse med operation underskrive en samtykkeerklæring. De næste afsnit vil beskrive det praktiske forløb.

Før operationen

Du skal vaske håret aftenen inden operationen eller på operationsdagen om morgenen. Ansigt og hals skal vaskes med sæbe om morgenen inden operationen. Du skal tage løst tøj på, der ikke skal over hovedet, og du skal undlade at bære smykker eller medbringe andre værdigenstande. Undgå venligst makeup og neglelak af hensyn til apparaturet, der bruges til observation af dig under operationen. Undgå de sidste 2 uger før samt efter operationen medicin, der indeholder acetylsalicylsyre, f.eks. Magnyl eller Kodimagnyl, hvidløg, ingefær og fiskeolie. Undgå tillige alkohol dagen før operationen, da dette kan øge blødningstendensen. Evt. tobaksforbrug bør ophøre både i tiden før og efter operationen, hvilket vil give en bedre heling og dermed et bedre resultat.

Indgrebet foregår i lokalbedøvelse ved KlinikA privathospital. Lokalbedøvelse øger sikkerheden/resultatet, idet du er smertefri men vågen under hele indgrebet.

Efter operationen

Du vil blive udskrevet samme dag, når du skønnes klar til det. Hovedforbindingen beholdes på i 4-5 dage, både nat og dag. Du bliver syet med tråde, som opløser sig selv. De første dage efter operationen bør tale indskrænkes til et minimum for at give ro til operationsområdet. Kosten bør bestå af kolde eller lunkne, flydende eller bløde retter. Man skal sidde eller ligge med øverste halvdel af kroppen hævet mindst 30 grader den første uge efter operationen – brug evt. en dyne i ryggen.

Efter operationen vil ansigtet være hævet, huden bleg, præget af blodudtrædninger. Dette optræder i varierende grad forskelligt fra person til person. Misfarvningen forsvinder efter et par ugers forløb. Der vil også være nedsat følelse i huden i den første tid. Smerter er sjældent udtalte. Smertestillende tabletter udleveres på klinikken. Hårtørrer anvendes med forsigtighed de første uger efter operationen på grund af den nedsatte følelse i huden. Ansigtet kan vaskes med lunkent vand og mild sæbe. Makeup kan anvendes, dog ikke i nærheden af arrene, da det kan frembringe ”tatovering”. Arbejde/træning kan almindeligvis genoptages efter 2-4 uger afhængigt af, hvilken type arbejde man har. Ofte vil det vare 3-6 uger, før man kan træne i fuldt omfang.

Bivirkninger og komplikationer

Betændelse ses meget sjældent. Det viser sig ved smerter, rødme og hævelse lokalt samt feber. Blødning optræder ligeledes sjældent. Dette viser sig ved hævelse og blåfarvning af huden, oftest kun på den ene side. Ved disse komplikationer skal du kontakte kirurgen på det direkte tlf. nr., du har fået udleveret i forbindelse med din operation.

Holdbarhed af operationen

Varigheden af operationen kan variere og afhænger bl.a. af faktorer som din alder, elasticitet af huden, din vægt før og efter indgrebet, rygning m.m. Oftest plejer effekten at holde i mange år. I reglen angives mellem 7-10 år, men mange angiver, at de synes effekten holder længere. Rynker, der er fjernet, kommer ikke igen, men den uafvendelige aldring gør, at nye rynker med tiden vil dannes.

Hvor godt bliver resultatet? Opereres på den rette indikation må man sige, at resultatet bliver meget tilfredsstillende. Den opererede giver ofte udtryk for, at vedkommendes udseende passer meget bedre med den indre fornemmelse af vitalitet. En ansigtsløftning fornyer ikke hele ansigtet – man får ikke et helt nyt, ukendeligt ansigt. Man kan sige, at operationen virker foryngende, men udtrykket i ansigtet forbliver det samme som før.

En almindelig ansigtsløftning vil ikke forandre pande, øjenlåg og læber. Operationen har heller ikke nogen effekt på løs hud længere nede på halsen (ved kravebenet). Der fandtes dog andre operationer man kan kombinere med, der har effekt på disse områder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Få mere information

​​Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, processer eller priser, kan du altid kontakte os. Kig forbi vores klinik i Fields (København) ​eller ring til os på telefon 2722 2220​. 

​Du er også velkommen til at sende en e-mail til info@klinika.dk​ 

Ny klient?

BEMÆRK: Husk lovpligtig forundersøgelse mindst 48 timer før din behandling​, hvis du er ny klient.

Bestil tid

Book din næste tid eller en uforpligtende konsultation hvis du er ny kunde i klinikken.

★★★★★

Anmeldelser fra klienter

Inden beslutningen kommer du til en forundersøgelse­ hos vores dygtige plastik­kirurg

Før du beslutter dig for plastikkirurgisk operation, er det vigtigt, at du er velinformeret om forløbet og mulige komplikationer. Derfor er det vigtigt at få en god og professionel rådgivning, så du kan træffe den helt rigtige beslutning for dig.