RYNKEBEHANDLING

Professionel Rynkebehandling® Vistabel behandling

Rynkebehandling blokerer nerveimpulser til små ansigtsmuskler, og forhindrer at disse muskler trækker sig sammen. På den måde bliver den overliggende hud glat og uden dybe rynker.

★★★★★

4.6/5 på Google

split-9

VISTABEL RYNKEBEHANDLING®

Rynkebehandling® Vistabel er en effektiv rynkebehandling

Hos ​Nordic Privathospital i Fields på Amager i København tilbyder vi en professionel behandling af rynker til dig, der ønsker at reducere rynker og andre ældningstegn.

De to primære typer af rynker

Dynamiske og statiske linier: Panderynker, bekymringsrynker, smilerynker, rynker på næsen (bunny lines) og rynker på overlæben. Men vi behandler også nedadvendte mundviger og gummismile (visning af tandkød ved smil)

Behandling af rynker kan give nyt liv

Rynker i panden er et klassisk alderstegn, rynkerne er vandrette og skyldes kroniske sammentrækninger i pandemusklen. Der lægges 7 stik, der får pandemusklen til at slappe af.​

Lodrette rynker mellem øjenbryn og pande ses især hos mennesker, der opholder sig i stærkt lys eller udenfor. Rynkerne kan give et vredt udtryk, ligesom det forstærker ansigtets ældningstegn. Der lægges 5 stik.

Nedsunkne eller lavt siddende øjenbryn giver ansigtet et træt og søvnigt udseende. Det kan enten være medfødt eller aldersbetinget. Det er muligt at hæmme den muskel, som trækker ned i øjenbrynet. Denne behandling kræver 2 stik på hver side over øjet.

De fleste mennesker har smilerynker ved øjenkrogen. Med tiden bliver disse permanente. Denne behandling kræver 4 stik på hver side.

​Rynker under øjnene kommer efter at man misser med øjnene, kombineret med alder. Man kan fjerne disse rynker. Denne behandling kræver 1-2 stik ved hvert øje.

Hør mere om vores rynkebehandling og andre kosmetiske services

​Hvis du har spørgsmål til vores filler eller anden form for behandling, er du altid velkommen til at kontakte os. Kig forbi vores klinik i Fields – vi har egen indgang, så du behøver ikke gå igennem butikscenteret for at besøge os.

​Du kan også sende en e-mail til info@klinika.dk​ eller ringe til os på telefon 2722 2220​. Så tager vi en snak om, hvilken løsning der er bedst for dig.

Ny klient?

BEMÆRK: Husk lovpligtig forundersøgelse mindst 48 timer før din behandling​, hvis du er ny klient.

★★★★★

Anmeldelser fra klienter

PRISER

Hvad koster det?

Rynkebehandling® / Vistabel rynkebehandling

PRIS

 • Rynkebehandling kontrol 500 kr.
 • Flydende ansigtløft 3,5 områder (Pande, mellem bryn, kragetær, brynløft) 3.500 kr.
 • Vistabel 1 område 1.400 kr.​
 • Vistabel 2 områder 2.200 kr.​
 • Vistabel 3 områder 3.000 kr.
 • Vistabel 4 områder 3.500 kr.
 • Tyggemuskler (Masseter)* 3.500 kr.
 • Slap hals (Nefertitis)** (Halsopstramning) 3.500 kr.
 • Gummy Smile 700 kr.
 • Øjenbrynsløft 700 kr.
 • Mundviger 700 kr.
 • Lip flip 700 kr.

Farvel til rynker – uanset din alder

Der findes en lang række rynkebehandlinger, som kan bruges til at mindske dine rynker. Hvilken rynkebehandling, der er bedst egnet til dig, afhænger af rynkernes placering, dybde og kvaliteten af din hud. Vores læger og kosmetiske sygeplejersker rådgiver dig om mulighederne ved den første konsultation.

INFORMATION

Værd at vide om behandling og forløb

Rynkebehandling udførers med et toxin, som hæmmer nerveimpulsen til de mimiske muskler, så de slapper af, og huden glattes ud, således at de uønskede rynker fjernes eller mindskes.

​Toxinet har været brugt siden 1980’erne til bl.a. kosmetiske behandlinger, men også til behandling af egentlige lidelser, for eksempel til behandling af svedtendens. Injektion med toxin er den hyppigste lægelige kosmetiske behandlingsform i USA, hvor der i 2010 blev givet mere end 6. mio. behandlinger.

Behandlingen virker i løbet af 1-2 dage. Den fulde effekt opnås efter et par uger. Virkningen varer cirka 3-6 måneder og flere tilfælde op til 8 måneder. Ved gentagne behandlinger varer virkningen længere og længere, da musklen svækkes gradvist. Toxinet er uskadeligt, idet stoffet nedbrydes helt og udskilles af kroppen.

Du vil få information om behandlingen, samt få besked om, hvorvidt behandlingen vil være egnet til dig. Det er vigtigt, at du oplyser om dit medicinforbrug. Hvis du har taget Treo, Ipren eller tilsvarende, naturpræparater, fiskeolie og lignende, så vil dit blod have en nedsat evne til at størkne, og dermed kan du risikere hævelse og blødning. Det samme gælder i forhold til eventuelle sygdomme, der medfører nedsat evne til at blodet størkner.

Du må ikke være gravid eller amme, og du må ikke have neuromuskulære sygdomme såsom myastenia gravis, Eaton Lambert Syndrom eller andre sygdomme af denne type . Hvis du har acne i udbrud eller andre betændelser som eksempelvis herpes kan man ikke behandle, før der er ro i området.

Du skal møde op uden make-up i behandlingsområdet.

Området der skal behandles desinficeres. Med en tynd nål indsprøjtes toxinet igennem huden og ind i musklen. Behandlingen er kortvarig og er forbundet med ganske let smerte.​ Behandlingstiden vil afhænge af hvor stort et område der skal behandles, tiden varierer fra 15-30 min.

Dagene efter behandling:

 • Komplikationer
 • Hævelser eller blåt mærke ved indstiksstedet de første par dage
 • Lettere kvalme

  Mindre end 1 %
 • Midlertidig sænkning af bryn eller øjenlåg
 • Hævede øjenlåg
 • Forbigående synsforstyrrelser eller øjentørhed
 • Kløe, udslet
 • Allergisk reaktion
 • Mundtørhed
 • Formindskelse af musklens størrelse


Forbigående lammelse af ansigtsmuskulaturen i behandlede område kan forekomme

​Bivirkninger er midlertidige og forsvinder igen. Ved tegn på komplikationer kontaktes klinikken.

Rynkebehandling træder i kraft efter 4-7 dage, og har fuld effekt efter 14 dage.

Ønskes kontrol herefter, kan dette aftales med receptionen.

Såfremt der ikke er tale om behov for korrektion, koster en efterkontrol 200 kr.