SLAPT MAVESKIND/ABDOMINAL PLASTIK

Pænere mave uden overskydende hud

★★★★★

4.6/5 på Google

SLAPT MAVESKIND/ABDOMINAL PLASTIK

Vi hjælper dig med at få en pænere mave uden overskydende hud

Efter større vægttab eller fødsler kan der ses slapt/overskydende maveskind. Dette kan fjernes ved en abdominalplastik, hvor overskydende hud og underliggende fedt fjernes på den nederste del af maven. Ved forundersøgelsen afgøres, om man kan nøjes med at få fjernet væv under navlen (miniabdominalplastik), eller om man er nødt til også at løsne vævet op over navlen (stor abdominalplastik) for at opnå et tilfredsstillende kosmetisk resultat.

Hvis mavemuskulaturen er svækket, som det ofte ses efter fødsler, kan der i forbindelse med operationen foretages en opstramning af denne og derved opnå et kosmetisk og funktionelt optimalt resultat.

Ved forundersøgelsen gennemgås operationen i detaljer. Du er velkommen til at have en bisidder med (ægtefælle, familiemedlem, ven/veninde etc.), og det kan ofte anbefales, da det har vist sig, at man ikke altid ”hører” det samme ved den mundtlige information.

I henhold til Sundhedsstyrelsens regler om betænkningstid, skal der gå mindst en uge fra forundersøgelsen til din operation, og du skal i forbindelse med operation underskrive en samtykkeerklæring. De næste afsnit vil beskrive det praktiske forløb.

Før operationen

Du skal møde udhvilet og fastende, dvs. at du ikke må spise fra 6 timer før operationen. Dog anbefaler vi, at du drikker vand og/eller sød saft, gerne ½ liter, indtil 2 timer før mødetidspunktet. Hele kroppen skal vaskes med sæbe morgenen inden operationen. Undgå venligst makeup og neglelak af hensyn til det apparatur, der bruges til observation under operationen. Du skal tage løst tøj på, der ikke skal over hovedet, og du skal undlade at bære smykker eller medbringe andre værdigenstande. Undgå de sidste 2 uger før samt efter operationen medicin, der indeholder acetylsalicylsyre, f.eks. Magnyl eller Kodimagnyl, hvidløg, ingefær og fiskeolie.

Undgå tillige alkohol dagen før operationen, da dette kan øge blødningstendensen. Det er klogt at nedsætte et evt. tobaksforbrug, både i tiden før og efter operationen, hvilket vil give en bedre heling og dermed et bedre resultat. På operationsdagen kan du anvende et svagt nikotinplaster, hvis det er absolut nødvendigt. Operationen Ar placeres kosmetisk hensigtsmæssigt, således at det kan skjules i trusser (ved stor abdominalplastik ligeledes rundt om navlen). Der kan være behov for at lægge dræn i op til 4 døgn efter operationen. Indlæggelse på klinikken i døgnet efter operationen kan være nødvendigt af sikkerhedsmæssige årsager. Dette vurderes af speciallægen ved forundersøgelsen.

Efter operationen

Du skal have en pårørende, vi kan ringe efter, når du er klar til at komme hjem. Hvis ikke du indlægges efter operationen, skal du have en person hos dig de første 24 timer efter operationen. Forbinding og dræn fjernes få dage efter operationen i klinikken. Du kan herefter gå i brusebad. Du bliver syet med tråde, der opløser sig selv. Det tilrådes, at arrene dækkes med Micropore-plaster i 3 måneder efter operationen, og du bør undgå direkte sol på arrene 1 år efter operationen, så de bliver mindst synlige. Smertestillende medicin udleveres ved udskrivelsen. Sygemelding efter operationen aftales ved forundersøgelsen og afhænger af operationens omfang.

Bivirkninger og komplikationer

Bivirkninger, som ses til stærk, smertestillende medicin, er kvalme, opkastning og træg mave. Ved betændelse i efterforløbet ses feber, hævelse og rødme. Blødning vil give smertefuld hævelse. I dette tilfælde skal du kontakte kirurgen på det direkte tlf. nr., du har fået udleveret i forbindelse med din operation, og kontrol i klinikken planlægges. Komplikationer kan afhjælpes umiddelbart med mindre re-operation eller antibiotika. Nedsat følesans i huden omkring navlen kan forekomme i en tid efter operationen. Hos nogle kan det være permanent. En yderst sjælden bivirkning til operationen er vævsdød i et mindre område under navlen. Dette kan forekomme, hvis blodforsyningen til huden ikke er tilstrækkelig. Dette kan påvirke det endelige resultat, og rygning øger risikoen for alle nævnte komplikationer betydeligt.

Holdbarhed af operationen

Varigheden af operationen kan variere og afhænger bl.a. af faktorer som din alder, elasticitet af huden, din vægt før og efter indgrebet, rygning m.m. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Få mere information

​​Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, processer eller priser, kan du altid kontakte os. Kig forbi vores klinik i Fields (København) ​eller ring til os på telefon 2722 2220​.

​Du er også velkommen til at sende en e-mail til info@klinika.dk​

★★★★★

Anmeldelser fra klienter

PRISER

Hvad koster det?

Slapt maveskindsoperation

PRIS

  • Maveplastik (abdominal plastik) 37.000 kr.​
  • Tillæg ved yderligere fedtsugning 8.000 kr.

Alt inklusiv, Patientforsikring, kompressionsbandager, evt. 1 døgns indlæggelse, forundersøgelse samt efterkontroller
(husk vi tilbyder at finansering/del betaling med www.sundhedplus.dk )

Inden beslutningen kommer du til en forundersøgelse­ hos vores dygtige plastik­kirurg

Før du beslutter dig for plastikkirurgisk operation, er det vigtigt, at du er velinformeret om forløbet og mulige komplikationer. Derfor er det vigtigt at få en god og professionel rådgivning, så du kan træffe den helt rigtige beslutning for dig.