NORDIC ACADEMY

Botox & Filler Kursus inkl. registrering

Vi har speciale i at uddanne indenfor Botox og Non-permanent filler. Vores kursister er både læger og sygeplejersker samt tandlæger og anden baggrund som kosmetologer (denne faggruppe er dog kun indenfor Non-permanent filler kursus).

Vores læge har mere end 15 års erfaring  og speciale indenfor Non-permanent filler. Det betyder, at vi lægger vægt på, at du udfører de mange forskellige behandlinger med Botox og fillers med vores læge og hans assistent.  Nordic Academy er internationalt og bruger kun Infini-produkter. Du vil blive grundigt undervist i dit valg af produkter, som er altafgørende for at dygtiggøre dig for at opnå klienternes ønskede resultater.

Du kan forvente at vi registrerer dig hvis du ikke har en arbejdsplads eller plan efter endt kursus. Dette skal dog aftales nærmere med Nordic Academy. Efter endt kursus, varighed 8 dage fordelt henover 8 uger er du blevet undervist grundigt både i teori og i hands-on modeller og kan nu kalde dig Kosmetisk Sygeplejerske eller Kosmetisk Læge (kosmetisk behandler kursus kan vare op til 12 mdr.). Inden du skal ud og udføre behandlinger kan du være sikker på at du har opnået en profession indenfor Botox og filler. Nordic Academy tager stolthed i at klæde dig sikkert og professionelt på til at være A Better You.

Kursus oversigt

 • Læger
  Botox og Non-permanent filler kursus
  Varighed: 8 dage
  Antal modeller pr. kursus: 20 stk
  Teori: 8 timer
  Pris – Botox kursus: 22.500,-
  Pris – Non-permanent filler kursus: 22.500,-

 • Sygeplejersker
  Botox og Non-permanent filler kursus
  Varighed: 8 dage
  Antal modeller pr. kursus: 20 stk
  Teori: 8 timer
  Pris – Botox kursus: 22.500,-
  Pris – Non-permanent filler kursus: 22.500,-

 • Anden baggrund som Kosmetolog
  Non-permanent Filler kursus
  Titel: Kosmetisk Behandler
  Varighed: Indenfor 12 mdr.
  Antal modeller: 200 stk.
  Teori: 40 timer
  Pris – Non-permanent filler kursus: 216.500,-
  (Betaling ved indmelding 99.500,-)

 

Kurset er både teoretisk- og praktiskorienteret. Vores kurser er delt op så du både får 2 dages teoretisk undervisning og 6 dages hands-on model. Vores læge har mere end 15 års erfaring  og speciale indenfor Non-permanent filler. Det betyder, at vi lægger vægt på, at du udfører de mange forskellige behandlinger med Botox og fillers med vores læge og hans assistent.  Nordic Academy er internationalt og bruger kun Infini-produkter. Du vil blive grundigt undervist i dit valg af produkter, som er altafgørende for at dygtiggøre dig for at opnå klienternes ønskede resultater.

Du kan forvente viden indenfor hvordan man forebygger komplikationer samt behandling af de forskellige komplikationer. Efter 8 dages kursus fordelt henover 8 uger er du blevet undervist grundigt både i teori og i hands-on modeller og kan nu kalde dig Kosmetisk Sygeplejerske. Inden du skal ud og udføre behandlinger kan du være sikker på at vi i samarbejde har klædt dig på til at være A Better You.

Nordic Academy

Drømmer du om at blive uddannet kosmetisk behandler eller kosmetisk sygeplejerske, kan Nordic Privathospital vise dig en ny verden.
Hos os registrerer vi dig hos Patientsikkerhedsstyrelsen samt du kan blive en del af Team Nordic.

Vågn op til dit nye liv – det første skridt er at booke en personlig samtale hos Nordic Academy.