MINI-ANSIGTSLØFT

Få strammet huden op ved et mini-ansigtsløft

fra 1 september -

★★★★★

4.6/5 på Google

MINI-ANSIGTSLØFT

Mini-ansigtsløft

Ved et mini ansigtsløft fjernes såkaldte kindposer ved fedtsugning og den løse hud fjernes og den resterende hus strammes op. Snittet lægges omkring øret og er meget lidt synligt. Ved en konsultation vurdere man om du vil have fordel af et mini-ansigtsløft og operationen beskrives i detaljer.

Du er velkommen til at have en bisidder med (ægtefælle, familiemedlem, ven/veninde etc.), og det kan ofte anbefales, da det har vist sig, at man ikke altid ”hører” det samme ved den mundtlige information.

I henhold til Sundhedsstyrelsens regler om betænkningstid skal der gå mindst en uge fra forundersøgelsen til evt. operation, og du skal i forbindelse med operation underskrive en samtykkeerklæring. De næste afsnit vil beskrive det praktiske forløb.

Før operationen

Du skal vaske håret aftenen inden operationen eller på operationsdagen om morgenen. Ansigt og hals skal vaskes med sæbe om morgenen inden operationen. Du skal tage løst tøj på, der ikke skal over hovedet, og du skal undlade at bære smykker eller medbringe andre værdigenstande. Undgå venligst makeup og neglelak af hensyn til apparaturet, der bruges til observation af dig under operationen. Undgå de sidste 2 uger før samt efter operationen medicin, der indeholder acetylsalicylsyre, f.eks. Magnyl eller Kodimagnyl, hvidløg, ingefær og fiskeolie. Undgå tillige alkohol dagen før operationen, da dette kan øge blødningstendensen. Evt. tobaksforbrug bør ophøre både i tiden før og efter operationen, hvilket vil give en bedre heling og dermed et bedre resultat.

Indgrebet foregår i lokalbedøvelse ved KlinikA privathospital. Lokalbedøvelse øger sikkerheden/resultatet, idet du er smertefri men vågen under hele indgrebet.

Operationen varer ca 1. time

Efter operationen

Du vil blive udskrevet efter et par timer, når du skønnes klar til det. Hovedforbindingen beholdes på i 4-5 dage, både nat og dag. Du bliver syet med tråde, som opløser sig selv. De første dage efter operationen bør tale indskrænkes til et minimum for at give ro til operationsområdet. Kosten bør bestå af kolde eller lunkne, flydende eller bløde retter. Man skal sidde eller ligge med øverste halvdel af kroppen hævet mindst 30 grader den første uge efter operationen – brug evt. en dyne i ryggen.

Efter operationen vil ansigtet være hævet, huden bleg, præget af blodudtrædninger. Dette optræder i varierende grad forskelligt fra person til person. Misfarvningen forsvinder efter et par ugers forløb. Der vil også være nedsat følelse i huden i den første tid. Smerter er sjældent udtalte. Smertestillende tabletter udleveres på klinikken. Hårtørrer anvendes med forsigtighed de første uger efter operationen på grund af den nedsatte følelse i huden.

Ansigtet kan vaskes med lunkent vand og mild sæbe. Makeup kan anvendes, dog ikke i nærheden af arrene, da det kan frembringe ”tatovering”. Arbejde/træning kan almindeligvis genoptages efter 2-4 uger afhængigt af, hvilken type arbejde man har. Ofte vil det vare 3-6 uger, før man kan træne i fuldt omfang.

Bivirkninger og komplikationer

Komplikationer i forbindelse med mini-ansigtsløftning ses meget sjællendt, men omfatter infektion og blødning. Infektion viser sig ved smerter, rødme og hævelse lokalt samt feber. Blødning viser sig ved hævelse og blåfarvning af huden, oftest kun på den ene side. Ved disse komplikationer skal du kontakte kirurgen på det direkte tlf. nr., du har fået udleveret i forbindelse med din operation.

Holdbarhed af operationen

Varigheden af operationen kan variere og afhænger bl.a. af faktorer som din alder, elasticitet af huden, din vægt før og efter indgrebet, rygning m.m. Oftest plejer effekten at holde i mange år. Rynker, der er fjernet, kommer ikke igen, men den uafvendelige aldring gør, at nye rynker med tiden vil dannes.

Hvor godt bliver resultatet? Opereres på den rette indikation må man sige, at resultatet bliver meget tilfredsstillende. Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere spørgsmål

Få mere information

​​Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, processer eller priser, kan du altid kontakte os. Kig forbi vores klinik i Fields (København) ​eller ring til os på telefon 2722 2220​. 

​Du er også velkommen til at sende en e-mail til info@klinika.dk​ 

Ny klient?

BEMÆRK: Husk lovpligtig forundersøgelse mindst 48 timer før din behandling​, hvis du er ny klient.

Bestil tid

Book din næste tid eller en uforpligtende konsultation hvis du er ny kunde i klinikken.

★★★★★

Anmeldelser fra klienter

PRISER

Hvad koster det?

mini ansigtsløft

PRIS

  • Mini-ansigtsløftning (fjernelse af kindposer) (foregår i LA) 22.000 kr.

Inden beslutningen kommer du til en forundersøgelse­ hos vores dygtige plastik­kirurg

Før du beslutter dig for plastikkirurgisk operation, er det vigtigt, at du er velinformeret om forløbet og mulige komplikationer. Derfor er det vigtigt at få en god og professionel rådgivning, så du kan træffe den helt rigtige beslutning for dig.