POWDER BROWS

Powder brows / Semi- permanent makeup

Semi permanent make-up er en behandling hvor man pigmenterer farve ned i det øverste hudlag. Selve powderbrows betyder at der kommer en naturlig let farvning af hele brynet.

★★★★★

4.6/5 på Google

SEMI-PERMANENT MAKEUP

Forventet resultat af behandlingen:

Powderbrows vil som udgangspunkt give dig et naturligt semi –permanent resultat. I samarbejde med behandleren finder i den rette form for dit bryn. For er undgå et unatuligt resultat tager vi altid udgangspunkt i dine egne naturlige hår og ansigt proportioner. Vær opmærksom på der altid skal foretages minimum 2 opfølgnings behandlinger før din behandling kan betragtes som værende fuldent.

Få mere information

Ny klient?

BEMÆRK: Husk lovpligtig forundersøgelse mindst 48 timer før din behandling​, hvis du er ny klient.

Bestil tid

Book din næste tid eller en uforpligtende konsultation hvis du er ny kunde i klinikken.

★★★★★

Anmeldelser fra klienter

PRISER

Hvad koster det?

Powder brows

PRIS

  • Priser er på vej Ring og spørg

INFORMATION

Værd at vide om behandling og forløb

Powderbrows skal have en opfyldning ca. hvert år. Farven er semipermanent og det vil sige at den gradvist udjævnes og forsvinder efter 2-5 år.

Efter behandlingen kan huden ses varm og rød.

Inden for kort tid vil huden/overskudsfarven begynde at afskalle.

Du må ikke pille eller klø i huden. Huden skal selv falde af. Der skal de efterfølgende dage fugtes med vaseline flere gange om dagen.

Fremadrettet brug af faktor 50+ solcreme, undgå sol for at bibeholde farven.

Vi fraråder alkohol, motion og rygning i et døgn efter behandlingen, da det kan skade resultatet og fremprovokere bivirkninger.​

Vi behandler ikke, ved aktiv infektion i huden, åbne sår eller aktivt forkølelsessår. Hvis du har været i tablet behandling inden for 3 måneder med akne medicin.

Hvis du har allergi over for nogle af de anvendte stoffer eller er gravid eller ammende. 

Der kan opstå Rødme, hævelse(ødem), kraftig afskalning samt kløe. I meget sjældne tilfælde ses infektioner og ar dannelse.