KEMISK PEELING

Peelingen giver huden en smuk glød

Peelingen er en behandling af huden med en kemisk opløsning. Vi behandler kun med peelinger der har en ph værdi over 3.

★★★★★

4.6/5 på Google

KEMISK PEELING

Det kan du forvente af kemisk peeling

Peelingen forbereder hudens kvalitet og bidrager til dannelse af nye og friske hudceller. Den kan reducerer fine linjer, ujævnheder, pigmentering og solskader.

Peelingen giver huden en smuk glød og kan virke hudopstrammende.

De to primære typer af rynker

Det er ofte nødvendigt med 2-4 behandlinger alt afhænging af hudens tilstand. Virkningen efter en behandlings-serie kan være op til et år, dog er den også afhængig af din livsstil og hvordan du beskytter og passer din hud i hverdagen.

Efter behandlingen: Efter behandlingen kan huden ses varm og rød. Inden for kort tid vil huden begynde at afskalle.

Du må ikke pille eller klø i huden. Huden skal selv falde af. Huden skal fugtes med en neutral creme flere gange dagligt.

Vi fraråder alkohol, motion og rygning i et døgn efter behandlingen, da det kan skade resultatet og fremprovokere bivirkninger.

INFORMATION

Typer af peeling

Cosmelan peeling

Cosmelan fjerner pigmentpletter og skjolder. Den ensarter din hud og giver den et friskere udseende. Laseren er god til dybe pigmenteringsproblematikker og er udviklet især til melasma. Pigmentering skyldes forskellige ting såsom solskader eller hormonelle forandringer i forbindelse med svære vægttab, p-piller, menopause, graviditet eller akne. Dette skyldes at cosmelanpeelingen påvirker melanindannelsen ved at hæmme tyrosinase, som er hovedenzymet i dannelsen af melanin.

Cosmelan er god til alle slags hudtyper. Desuden reducerer den aknear og grove porer. Denne er anvendelig hele året.

I 99% af tilfældende forsvinder pigmentet og der kan ses en forbedring allerede efter 7-10 dage. Efter 7-8 uger er det maksimale resultat opnået.

1) Huden affedtes ved ankomsten hvorefter der påføres en muddermaske som man skal tage hjem med. Denne skal afvaskes efter 8-12 timer

2) Herefter skal hjemmebehandlingen tages i brug bestående af (cosmelan 2), som indeholder aktive antioxidanter (A, C, E) (særligt retinol og ascorbinsyre er kendt for at lysne) denne skal anvendes flere x dagligt og fortsættes i flere måneder for at undgå at pletterne vender tilbage – denne kan bruges i op til et år efter. Desuden hører der en beroligende creme med som man med fordel kan påføre om aftenen, da det ikke er ualmindeligt at skalde og opleve let rødme.

Vigtigt er det at påføre solfaktoren som hører med, da du i det næste stykke tid vil være photosensitiv (lysfølsom) og er i risiko for pigmentforandringer.

Acnelan peeling

Acnelan egner sig særligt til behandling af acne på kroppen og i ansigtet.

Den er desuden effektiv til ardannelser, rødme, optimering af hudteksturen, hudtoningen og til pigmentering.

For at få den mest optimale behandling med acnelan, bør huden forberedes inden peelingen 15 dage inden, med indhold af salicylsyre og glykolsyre.

Vi anbefaler 3 behandlinger med minimum 3 ugers mellemrum til moderat acne og 5 behandlinger med minimum 3 ugers mellemrum til svær acne. Selve acnelan peelingen vil efterlade huden renset for skidt og døde hudceller. Selve masken indeholder aktive ingredienser som eksfolierer huden og vil bevirke at huden skaller af et par uger.

Det er vigtigt at man ikke piller i det og lader huden hele i fred. For at undgå pigmentforandringer bør der benyttes en factor 50 i perioden efter behandlingen. Hudens celler er fornyede efter 3-4 uger, hvilket betyder at huden er tynd og fin i denne periode og derfor lysfølsom.

Selve behandlingen består af 4 steps:

1) Huden afrenses med en medicinsk cleanser, for at fjerne snavs og skidt.

2) Huden påføres acnelan multifactor mask som består af en kemisk peeling med pH 3,5. Denne indeholder bexaretinyl complex, som eksfolierer huden, sulphur (svovl) som fjerner urenheder og virker antibakteriel og kaolin som mindsker talg.

3) Huden påføres neutraliseringssprayen som neutraliserer syren.

4) Herefter påføres pore sealing shield som lukker porerne og beroliger huden. Denne indeholder zink som reducerer talg og rødme samt aloe vera som fugter huden og kober som reducerer rødme og pigmenterin.

Til sidst påføres en solfaktor for at undgå solskader.

 

MESOÉCLAT – express antiaging solution by mesoestetic

Er en effektiv behandling med øjeblikkelige og varige resultater.  Reducerer linjer og rynker, fugter i dybden, stimulerer kollagen og elastin, og har en effektiv anti-oxidant effekt.

Behandlingen tåles af alle hudtyper og kan derfor udføres på alle. I behandlingen anvendes først  en specielt udviklet peeling, der blandt andet indeholder salisylsyre og azalein syrer, for at optimerer penetrering af de aktive ingredienser der påføres efterfølgende. 

★★★★★

Anmeldelser fra klienter

Kontraindiktion/ forsigtighedsregler:

Vi behandler ikke, ved aktiv infektion i huden, åbne sår eller aktivt forkølelsessår. Hvis du har været i tablet behandling inden for 3 måneder med akne medicin. Hvis du har allergi over for nogle af de anvendte stoffer eller er gravid eller ammende.​

Bivirkninger:

Der kan opstå Rødme, hævelse(ødem), kraftig afskalning samt kløe. I meget sjældne tilfælde ses infektioner og ar dannelse. Hvis du eksponeres for sol uden beskyttelse i perioden efter behandlingen vil de være stor risici for at udvikle pigmentforandringer.

Fremadrettet brug af faktor 50+ solcreme og udgå sol.

Få mere information

​​Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, processer eller priser, kan du altid kontakte os. Kig forbi vores klinik i Fields (København) ​eller ring til os på telefon 2722 2220​. 

​Du er også velkommen til at sende en e-mail til info@klinika.dk​ 

Ny klient?

BEMÆRK: Husk lovpligtig forundersøgelse mindst 48 timer før din behandling​, hvis du er ny klient.

Bestil tid

Book din næste tid eller en uforpligtende konsultation hvis du er ny kunde i klinikken.